Fler experter – fler bedömningar på Topplistan Amarone

Nu händer det saker på Amaroneguiden

…till det bättre förstås

Som ni vet vid det här laget är vi en helt ideell verksamhet där vår fritid går åt för att hantera Amaroneguiden, och framför allt vår Topplista för Amarone, vilken fortfarande är hyperpopulär. Den har som ni säkert märkt inte blivit uppdaterad så pass frekvent som vi önskat vilket har med just ovan att göra, tid. Det har vi länge velat råda bot på, vilket vi nu ser ut att lyckats med.

Efter 6 år med Amaroneguiden har vi lärt känna många andra Amarone-experter via bland annat vinprovningar och definitivt via Facebookgruppen (som snart passerar 500 medlemmar) och en del artiklar på hemsidan. Fantastiska människor som brinner för Amarone. Naturligtvis vill vi dra nytta av deras kunskap och bjöd således in dem för att bilda en grupp experter som kan hantera vår lista på allra bästa sätt.

Vad innebär detta då?

Jo, vi har precis uppdaterat listan, även om den är lite tunn fortfarande så är den aktuell åtminstone. Den kommer från och med nu att underhållas löpande, dvs så fort någon av våra experter testar en Amarone som finns tillgänglig på Systembolagets ordinarie- och beställningssortiment, så kommer den upp på listan. Om den håller måttet förstås. Resultatet är en levande och mer fyllig lista. Dessutom har den fått en touch av ny design och funktion.

Vi hälsar dessa välbekanta Amaronevänner välkomna till Amaroneguidens grupp av experter

  • Örjan Engelmark
  • Thomas Breding
  • Tobbe Claesson
  • Jan-Christer Jansson

Henrik Ungerth kommer även fortsättningsvis att bedöma en del Amarone.
Daniel Bryntesson och jag Daniel Simone kommer även vi chippa in med bedömningar.

Läs mer på sidan Om oss

Vem vet, kanske finns det nu bandbredd för Ripasso/Superiore/Recioto listor.
Vi lovar inget, men den som hänger med får se!