Amaroneguiden goes WordPress!

AG_WP

Det är dags för lite förändringar på Amaroneguiden, till det bättre tycker vi och hoppas ni kommer att tycka detsamma! Det mest uppenbara är att vi byter plattform till WordPress. Mest för att förenkla administrationen av sidorna, men även för en del andra fördelar och funktioner som vi kommer till längre ner. Strukturmässigt kommer vi, i stort sett, ha samma upplägg som tidigare. Generella informationssidor och en topplista på Amarone så klart.

Nyhetsbrev blir artiklar

Den stora förändringen är att nyhetsbreven kommer upphöra. Istället kommer det att skrivas artiklar på hemsidan. Egentligen ingen skillnad på information mer än att den hamnar på hemsidan som en artikel istället för att det skickas ut via mail. Administrationen av prenumeranter och tekniken bakom nyhetsbreven är för omständiga tycker vi och ser att WordPress med ”bloggfunktionaliteten” kommer fylla behoven tillräckligt.

Artiklar ja, Henrik Ungerth som står för innehållet på hemsidan och de forna nyhetsbreven, kommer fortsätta skriva så klart, men nu i artikelformat. Men det stannar inte bara där. En till nyhet är att vi kommer ha ett antal skribenter, som besitter stor kunskap i ämnet, vilka kommer publicera sina egna artiklar. Detta tror vi kommer göra sidan än mer levande och omväxlande. Vi har redan 6st som tackat ja till att bli skribenter, det tycker vi är riktigt roligt! Inte att förglömma, Henrik kommer med sin otroligt breda och djupa kunskap fortfarande vara vår ledstjärna på Amaroneguiden!

Andra funktioner

Med WordPressplattformen kommer en del andra intressanta funktioner, såsom att kunna kommentera artiklar och sidor. Ja, det är ju inget nytt rent tekniskt på den stora vida webben, men för Amaroneguien blir det en ny funktion. Du kan registrera dig för att kommentera eller vara anonym.

För dig som kommer sakna ”nyhetsbrevet” i inkorgen rekommenderar vi två olika lösningar för att veta när nya artiklar eller uppdaterade sidor finns, tex Topplistan. Antingen registrerar du dig på hemsidan och sätter upp din profil så du får notiser om uppdatering och nya artiklar eller så gillar du vår Facebooksida. På Facebooksidan kommer vi avisera om allt som händer på hemsidan, bland annat då nya artiklar skrivs.

Facebookgruppen lever!

Facebookgruppen slog stort! Här händer det saker konstant. Ett riktigt roligt och intressant forum för alla intresserade. Både experter och nybörjare (om uttrycket tillåts) delar information och hjälper varandra till bättre upplevelser. Facebookgruppen kommer fortsätta vara en stor och intressant del i Amaroneguiden. Vi vill återigen tacka och ge vår uppskattning till er som bidrar till att gruppen lever så starkt som den gör!

Så, summa summarum, det är här fokuset ligger just nu på Amaroneguiden; Artiklarna, Topplistan, Facebooksidan och Facebookgruppen.

För övrigt har vi tittat över informationen på våra statiska informationssidor. En del är uppdaterade, tex ”Om Valpolicellas viner” och en del kommer att bli inom kort, tex ”Årgångstabellen”.

Vi ses på nya hemsidan och i Facebookgruppen!